Scoala de Soferi - Soft Drive
Scoala de soferi Soft Drive

Scoala de Soferi - Soft Drive

Scoala de soferi Soft Drive vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra printr-un inalt profesionalism, menit sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti.
Orele se pot tine si in limba engleza.

Preturile noastre se adapteaza nevoilor dumneavoastra, sunt grupate conform categoriilor auto pentru care doriti sa obtineti permisul.
Categoria A: 650 lei
Categoria B: 1000 lei
Categoriile C,C+E: 2400 lei
Categoria D: 1600 lei

Despre noi

Infiintata ca o necesitate a cerintelor pietii, vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra, printr-un inalt profesionalism, menit sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti prin dotarea pe care o punem la dispozitie. Autovehiculele pe care scoala le detine sunt in permanenta curate si bine ingrijite, mereu intr-o perfecta stare de functionare, oferind astfel tot confortul de care aveti nevoie.

INSTRUCTORII care va vor invata si evalua sunt foarte bine pregatiti, selectati cu mare atentie, veti avea tot sprijinul lor pentru invatarea si aprofundarea cat mai temeinica a tuturor cunostintelor necesare pentru obtinerea permisului de conducere mult dorit.
Astfel vin in intampinarea dumneavoastra cu programe specifice in functie de fiecare categorie in parte a Scolii de Soferi pentru care optati, respectiv: A, B, C, C+E si D. Experienta noastra in domeniu, (scoala fiind infiintata in 1998) va faciliteaza atat invatarea teoretica, prin intermediul salilor de curs proprii foarte bine dotate, cat si practica, prin intermediul instructorilor cu o vasta experienta in lucrul cu oamenii. In cat mai putine cuvinte putem spune ca rezultatele ne recomanda, cu noi condusul devine mai usor.

Ca o noutate in domeniu acum veti putea sa va evaluati singur, de acasa, de la serviciu sau oriunde va aflati, in privinta evolutiei nivelului de cunostinte acumulate in domeniul auto si legislatiei rutiere. Totul va fi sub controlul si indrumarea noastra. Veti sti exact care sunt punctele tari ale dumneavoastra si care sunt cele slabe. Baza de date va fi permanent la dispozitia dumneavoastra. Veti putea sa dovediti parintilor, sotului sau sotiei, prietenilor, sefului si nu in cele din urma instructorului dumneavoastra unde va aflati cu nivelul de cunostinte. In acest mod veti sti exact cand sunteti apt sa va prezentati la examenul organizat pentru acordarea permisului de conducere.

In acest fel veti scurta perioada dumneavoastra de instruire si reducerea costurilor. Nu va pierdeti weekendul in salile de curs, folositi site-ul nostru!


DATE DE CONTACT

Adresa:
Sos. Fundeni nr. 73, sector 2
Bd. Basarabiei nr 256F, sector 3
Scoala de Soferi Soft Drive

Tel.Mobil: (+40) 785 100 001; (+40) 726 699 110

Web: www.softdrive.ro
E-mail: marius_softdrive@yahoo.com, contact@softdrive.ro


Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive
Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive

Cautare | Harta site | Nota | Regulament | Contact

Portofoliu YELLOW: Gradinite Bucuresti | Targul Gradinite Bucuresti | Copii, jucati-va in engleza ! | Calendarul Copiilor | Agentii de Turism | Scoli de Soferi | Organize Hunting in Romania | Pericopa | Yellow Wool | Festivalul Copii pentru Copii - Sf Sava BZ

2005-2019