Scoala de Soferi - Soft Drive
Scoala de soferi Soft Drive

Scoala de Soferi - Soft Drive

Scoala de soferi Soft Drive vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra printr-un inalt profesionalism, menit sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti.
Orele se pot tine si in limba engleza.

Cu noi faci scoala de soferi, obtii atestat auto si apoi iti oferim LOC DE MUNCA in tara sau strainatate!
Hai la scoala noastra de soferi cu PRIETENUL tau si aveti REDUCERE cate 100 Lei fiecare!
Pentru STUDENTI facem scoala de soferi cu cate 100 Lei REDUCERE!
Scoala de soferi categoriea A, B, C, C+E D

Suna acum 0726 699 110 sau completeaza formularul de inscriere!
PLATA IN RATE

Preturile noastre se adapteaza nevoilor dumneavoastra, sunt grupate conform categoriilor
auto pentru care doriti sa obtineti permisul

Categoria A = 1400 lei

Categoria B
Cutie manuala 1600 lei
Cutie automata 2000 lei
Ore suplimentare
Masina hidramata 150 lei
Masina manuala 150 lei
Scolarizare cu predare in limba engleza / italiana / neerlandeza / franceza = 2000 lei
Ore suplimentare cu predare in limba engleza / italiana / neerlandeza / franceza = 150 lei

Categoria BE = 1600 lei
Sedinta suplimentara = 200 lei

Categoriile C,C+E = 2800 lei
La pret se adauga 500 lei pentru predare in limba engleza

Categoria D = 2600 lei
La pret se adauga 500 lei pentru predare in limba engleza

Despre noi

Infiintata ca o necesitate a cerintelor pietii, vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra, printr-un inalt profesionalism, menit sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti prin dotarea pe care o punem la dispozitie. Autovehiculele pe care scoala le detine sunt in permanenta curate si bine ingrijite, mereu intr-o perfecta stare de functionare, oferind astfel tot confortul de care aveti nevoie.

INSTRUCTORII care va vor invata si evalua sunt foarte bine pregatiti, selectati cu mare atentie, veti avea tot sprijinul lor pentru invatarea si aprofundarea cat mai temeinica a tuturor cunostintelor necesare pentru obtinerea permisului de conducere mult dorit.
Astfel vin in intampinarea dumneavoastra cu programe specifice in functie de fiecare categorie in parte a Scolii de Soferi pentru care optati, respectiv: A, B, C, C+E si D. Experienta noastra in domeniu, (scoala fiind infiintata in 1998) va faciliteaza atat invatarea teoretica, prin intermediul salilor de curs proprii foarte bine dotate, cat si practica, prin intermediul instructorilor cu o vasta experienta in lucrul cu oamenii. In cat mai putine cuvinte putem spune ca rezultatele ne recomanda, cu noi condusul devine mai usor.

Ca o noutate in domeniu acum veti putea sa va evaluati singur, de acasa, de la serviciu sau oriunde va aflati, in privinta evolutiei nivelului de cunostinte acumulate in domeniul auto si legislatiei rutiere. Totul va fi sub controlul si indrumarea noastra. Veti sti exact care sunt punctele tari ale dumneavoastra si care sunt cele slabe. Baza de date va fi permanent la dispozitia dumneavoastra. Veti putea sa dovediti parintilor, sotului sau sotiei, prietenilor, sefului si nu in cele din urma instructorului dumneavoastra unde va aflati cu nivelul de cunostinte. In acest mod veti sti exact cand sunteti apt sa va prezentati la examenul organizat pentru acordarea permisului de conducere.

In acest fel veti scurta perioada dumneavoastra de instruire si reducerea costurilor. Nu va pierdeti weekendul in salile de curs, folositi site-ul nostru!


DATE DE CONTACT

Adresa:
Sos. Fundeni nr. 73, sector 2
Bd. Basarabiei nr 256F, sector 3
Scoala de Soferi Soft Drive

Tel.Mobil: (+40) 785 100 001; (+40) 726 699 110

Web: www.softdrive.ro
E-mail: marius_softdrive@yahoo.com, contact@softdrive.ro


Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive
Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive Scoala de Soferi Soft Drive

Cautare | Harta site | Nota | Regulament | Contact

PARTENERI: Gradinite Bucuresti | Targul Gradinite Bucuresti | Calendarul Copiilor | Hunting in Romania | Yellow Wool | Maram Arabic Food | Five Star in ROMANIA | Five Star in JORDAN

2005-2021